2020

WIK - Tisselt op Bel-Air Woods 2020

Op zaterdag 26 september om 17 uur:

Concert door de Koninklijke fanfare Willen is Kunnen - Tisselt o.l.v. Guy Audenaert

Dit ter gelegenheid van Bel-Air Woods 2020, hier het volledige programma en reserveringsinfo.

WIK Mosselfestijn 2020

Tisselt, september 2020 - In het jaar van ons honderdveertigjarig bestaan en waarin de "fanfarecultuur" door de Vlaamse overheid erkend werd als immaterieel erfgoed hadden wij gehoopt jullie voor de vierenveertigste keer te ontvangen in ons lokaal voor de welbekende mosselen en schep.

"Corona" heeft er ons echter toe genoodzaakt dit jaar te kiezen voor een in tijd beperkt afhaal mosselfestijn. Zo kan, weliswaar in de eigen "bubbel", toch nog genoten worden van ons vertrouwd aanbod.

Woon je niet te ver uit de buurt dan kan je de mosselen of schep samen met de frieten warm komen afhalen. De mosselen worden gekookt en de frieten afgebakken terwijl je even wacht aan de afhaalbalie.
Je kan er ook voor kiezen om thuis de frieten af te bakken, de mosselen te koken en/of de schep op te warmen. De schep is vers bereid en mag je eventueel ook invriezen voor later !

De bestellingen zijn afgesloten, we danken onze sympathisanten en hopen hen dit weekend te kunnen verwennen met een lekkere portie mosselen of schep.

Na het plaatsen van de bestelling en de online betaling met bancontact ontvang je een bevestigingsmail. Onthou het nummer van de bestelling en kom op de gekozen dag en uur afhalen. Mocht het rond een bepaald tijdstip "te druk" zijn, dan zullen we contact opnemen om een ander uur af te spreken.

Onze vereniging en de Coronacrisis

Tisselt, 20/03/2020

Beste WIK sympathisant,

Door de Coronacrisis en de hiermee gepaard gaande maatregelen van de overheid zijn alle activiteiten (café, repetities, lessen, verhuur, vergaderingen, ...) in ons fanfarelokaal Bingo sinds 13 maart stopgezet.

Aangezien een hervatting van het normale leven er niet meteen in zit hebben we vandaag na overleg met de collega's van Toeterdonk en onze dirigent ook de spijtige beslissing moeten nemen de beide concerten op 16 mei te annuleren.

We houden jullie via deze site op de hoogte wanneer we onze normale activiteiten kunnen hervatten.

Het bestuur
WIK - Tisselt vzw

Abonneren op RSS - 2020